Programes de comprensió aplicats a les intel•ligencies multiplesAvui, segona sessió del curs de Programes de comprensió aplicats a les intel•ligències múltiples.

XVI Mostra de cinema espiritual de CatalunyaUs informem que com ja sabeu, AMRC col·labora habitualment  amb la DG d’Afers Religiosos, donant suport a diferents tasques que són també del nostre interès com a col.lectiu de mestres i professors de Religió. Aquest any la XVI Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es durà a terme del dia 15 al 30 de novembre continuar llegint…

Cobrament part de la paga extra de 2013Us comuniquem que, segons ens ha informat el Departament, està previst l’abonament del 30% de la paga extra de 2013 en la nòmina d’octubre. Cal recordar que en la nòmina de març de 2017 ja vam recuperar el 16,67% d’aquesta. L’Administració té previst acabar de pagar la resta d’aquesta paga el 2020.

Reunió amb l’arquebisbe de TarragonaL’AMRC s’ha reunit amb l’arquebisbe de Tarragona, Monsenyor Joan Planellas. Ens ha escoltat i ha estat molt interessat per les nostres propostes.

Convocatòria contractació professorat religió. SSTT GironaLa Resolució EDU/1537/2019, de 6 de juny, aprova les bases per a la contractació laboral temporal de professorat de religió en centres educatius dependents del Departament d’Educació. Cadascun dels serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona publiquen les llistes de participants i vacants i convoquen els actes d’adjudicacions de cada un continuar llegint…

Nova app MoodleEls cursos On-line d’AMRC ja es poden fer amb el mòvil. Gràcies a l’App de Moodle. 

Novetats més antigues >>