Convocatòria, Maresme – Vallès Oriental, professorat de Religió, oberta fins final curs 2018/2019La Resolució ENS/1446/2014 de 19 de juny, aprova les bases per a la contractació laboral temporal de professorat de religió en centres docents públics dependents del Departament d’Ensenyament. Cadascun dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona publica la relació de participants i vacants i convoca els actes d’adjudicacions de cada continuar llegint…

AMRC a favor de mantenir la religió al BatxilleratConsulta pública previa sobre un anteproyecto de Ley orgánica de modificación de la actual Ley de Educación. Desde el sindicato Associació de mestres de religió de Catalunya (AMRC), sindicato mayoritario del profesorado de religión en Catalunya complementamos las alegaciones que realizamos en fecha 7 de noviembre de 2018. (continua llegint)

És possible un ensenyament de la religió per a tot l’alumnat? Proposta AMRC. Octubre 2018.A l’inici del curs 2018/2019 el Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha plantejat la proposta d’una cultura religiosa per a tot l’alumnat. Aquesta mateixa proposta ja va ser formulada en les dècades dels setanta i dels vuitanta del segle passat (seguir llegint).

Al·legacions del sindicat AMRC al avantprojecte ministerial sobre l’Ensenyament de la religióDesde el sindicato Associació de Mestres de Religió de Catalunya (AMRC), sindicato mayoritario del profesorado de religión en Catalunya planteamos la necesidad de ofrecer una enseñanza de la religión para todo el alumnado de acuerdo con las siguientes consideraciones:  (seguir llegint)

Els nostres delegats saluden al President Torra al Palau de la GeneralitatEls nostres delegats Jaume Capella Paradell i Santi Belenguer han pogut saludar al President Torra. El President ens ha escoltat i l’hem pogut presentat el nostre sindicat i l’hem exposat la situació del nostre col·lectiu.

Convocatòria, Consorci, professorat de religióConvocatòria de nova contractació de professorat de religió catòlica de primària per cobrir llocs de treball vacants i substitucions 13/2018 Convocatòria de nova contractació de professorat de religió catòlica de primària per cobrir llocs de treball vacants i substitucions (Llegir més)

Novetats més antigues >>
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com