ACTES PÚBLICS. ADJUDICACIÓ DE PLACES PROVISIONALS CURS 2019-20Fins ara els SSTT i Consorci que han publicat el lloc, la data i hora dels nomenaments són els següents:   CONSORCI D’EDUCACIÓ DE BARCELONA  DIA 29 AGOST HORA 8`30h  ( Secundària) i 9`30h (Primària)   SSTT GIRONA DIA 28 AGOST HORA 10h (Secundària) i 12h (Primària)   SSTT BARCELONA COMARQUES DIA 28 AGOST HORA continuar llegint…

Contractació de professors de religió per cobrir llocs de treball vacants i substitucionsEl 26 d’agost de 2019 es farà pública la data, hora i lloc dels actes d’adjudicació. La celebració dels actes d’adjudicació està condicionada a l’existència de vacants que es farà pública el 29 d’agost de 2019.

Reunió amb la Direcció General de Currículum del Departament d’EducacióAvui la Junta Directiva d’Amrc ha tornat a reunir-se amb la Direcció General de Currículum del Departament d’Educació per a continuar treballant la nostra proposta d’un ensenyament de la religió per a tots.

Publicació llistes definitives de religió per cobrir llocs de treball vacants i substitucionsAvui s’han publicat les llistes definitives del Professorat de Religió substitut pel curs 2019/2020. Contacta amb @Sindicat_AMRC si ho necessites.  

Cursos primer trimestre, curs 2019-2020Farem cursos a Lleida, a Barcelona i un telemàtic…   A Lleida Àrea Visual i plàstica (AVIP) aplicada a la classe de Religió. Els dies 19 i 26 d’octubre amb horari matí i tarda. Presencial: 15 h. Treball cooperatiu per l’elaboració de programacions competencials, activitats i recursos a l’ àrea curricular d’ Educació Primària en continuar llegint…

Iniciem els cursos d’estiu…A partir d’avui comencen els nostres cursos d’estiu: Simbologia i patrimoni paleocristià a Catalunya. Lleida, 1 de juliol. Neureligió, 1 de juliol (Telemàtic). Transformació digital a l’aula de Religió. Girona, 3, 4 i 5 juliol.

Novetats més antigues >>