Reunió amb la Direcció General de Currículum del Departament d’EducacióAvui la Junta Directiva d’Amrc ha tornat a reunir-se amb la Direcció General de Currículum del Departament d’Educació per a continuar treballant la nostra proposta d’un ensenyament de la religió per a tots.

Publicació llistes definitives de religió per cobrir llocs de treball vacants i substitucionsAvui s’han publicat les llistes definitives del Professorat de Religió substitut pel curs 2019/2020. Contacta amb @Sindicat_AMRC si ho necessites.  

Cursos primer trimestre, curs 2019-2020Farem cursos a Lleida, a Barcelona i un telemàtic…   A Lleida Àrea Visual i plàstica (AVIP) aplicada a la classe de Religió. Els dies 19 i 26 d’octubre amb horari matí i tarda. Presencial: 15 h. Treball cooperatiu per l’elaboració de programacions competencials, activitats i recursos a l’ àrea curricular d’ Educació Primària en continuar llegint…

Iniciem els cursos d’estiu…A partir d’avui comencen els nostres cursos d’estiu: Simbologia i patrimoni paleocristià a Catalunya. Lleida, 1 de juliol. Neureligió, 1 de juliol (Telemàtic). Transformació digital a l’aula de Religió. Girona, 3, 4 i 5 juliol.

AMRC-Formació, prepara els curs 2019/20L’equip de Fomació de l’AMRC ja está preparant els cursos pel proper primer trimestre del curs 2019/2020. Esteu atents. L’AMRC promou 100% la Formació Permanent.

ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE CENTRES EDUCATIUS CURS 2019-2020Resolucióper la qual s’aproven els documents per a l’organització i la gestió dels centres, i les directrius per a l’organització i la gestió dels serveis educatius per al curs 2019-2020. Concreció i desenvolupament del currículum de l’educació infantil i primària Concreció i desenvolupament del currículum de l’ESO Concreció i desenvolupament del currículum del batxillerat Ensenyament de continuar llegint…

Novetats més antigues >>